کامپیوتر

دانشجویی

کامپیوتر

دانشجویی

پیش گویی بیل گتس

15 سال پیش زمانی بود که بیل‌ گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، کتابی را منتشر کرد که در آن اتفاقات آینده‌ی کامپیوتری را پیش‌بینی می‌کرد. حالا که 15 سال از آن زمان می‌گذرد، بهتر می‌شود درباره‌ی پیش‌گویی‌های بیل گیتس اظهار نظر کرد… 

به گزارش ایسنا، این پیش‌گویی‌ها و قضاوت‌ها این چنین اند: 

* ای‌میل؛

پیشگویی: گیتس نوشته بود که پست‌های الکترونیکی و صفحات به اشتراک گذاشته شده نیاز به ملاقات‌های متعدد را رفع خواهند کرد… و وقتی که ملاقات‌های رو در رو اتفاق بیافتد، موثرتر خواهند شد چراکه شرکت‌کنندگان پیش از این اطلاعات سابقه‌ی خودشان را توسط ای‌میل رد و بدل کرده‌اند…

قضاوت: اشتباه. دید گیتس از ای‌میل، اکنون خیالی و آرمانی به نظر می‌رسد. دست کم، ای‌میل دارد ملاقات‌های کاری را تکراری‌تر و کم اثرتر می‌سازد. احتمالا این سوال بسیار معمول را در ملاقات‌ها شنیده‌اید: "اون ای‌میل رو نگرفتی؟"… و ملاقاتی دیگر. اخیرا، ارزیابی‌ای نشان داده است که نزدیک به 40 درصد از کارکنان حداقل 2 ساعت از روز کاری‌شان را به وارسی کل ای‌میل‌ها اختصاص می‌دهند.

* کامپیوترهای جیبی؛

پیشگویی: شما خواهید توانست که نوعی کامپیوترهای کیفی را در جیب‌تان حمل کنید. این نوع کامپیوترها، پیغام‌ها و برنامه‌ی زمان بندی‌تان را به شما نشان خواهند داد و همچنین به شما اجازه خواهند داد تا فکس یا نامه‌های الکترونیکی را خوانده یا ارسال کنید، وضعیت آب و هوا را بررسی و گزارشات را ذخیره کنید، بازی‌های ساده و پیچیده‌ای را انجام دهید، اگر خسته شدید اطلاعات را هم مروری کنید، یا عکس‌های فرزندانتان را به راحتی از میان هزاران مورد انتخاب کنید.

قضاوت: درست. کامیپوتر جیبی گیتس، کمابیش همان موبایل‌های هوشمند امروزی هستند که امکانات صوتی نیز به آن‌ها افزوده شده است.

* شبکه‌های بی‌سیم؛

پیشگویی: شبکه‌های بی‌سیم آینده، سریع‌تر خواهند بود ولی شبکه‌های باسیم، پهنای باند به مراتب بیشتری خواهند داشت. موبایل‌ها قادر خواهند بود تا پیغام‌ها را ارسال و دریافت کنند ولی استفاده از موبایل‌ها برای دریافت یک رشته ویدیو (تماشای ویدیو) بسیار گران و غیرمعمول خواهد بود.

قضاوت: اشتباه. امروزه دریافت یک رشته ویدیو نه گران است و نه غیر معمول؛ در واقع خیلی هم پیش پا افتاده است. پیشگویی گیتس درباره‌ی شبکه‌های بی‌سیم نیز اشتباه بود… حتی اگر شبکه‌های باسیم پهنای باند بیش‌تری نسبت به شبکه‌های بی‌سیم داشته باشند، این حفره توسط قابلیت‌های فراوان شبکه‌های بی‌سیم که اجازه دسترسی به اطلاعات در هر زمان و هر مکانی را می‌دهند، پوشانده شده است.  


ادامه مطلب ...

تعرفه های جدید اینترنت موبایل همراه اول

همراه اول سرانجام قیمت اینترنت همراه اول را همزمان با ارایه بسته های جدید ارایه این سرویس کاهش داد .

مشترکان همراه اول برای استفاده از این سرویس می توانند به وب سایت همراه اول mci.ir مراجعه کرده یا به 8080 یک پیامک بدون متن ارسال کنند.

همراه اول قیمت جدید اینترنت موبایل را در چهار بسته تقسیم بندی کرده که در تمامی آنها حجم دانلود نامحدود است. بسته نخست 24 ساعته و به قیمت 10 هزار ریال ، بسته دوم 7 روزه به قیمت 50 هزار ریال، بسته سوم یک ماهه به قیمت 100 هزار ریال و بسته چهارم یک ماهه از ساعت 23 تا 8 صبح به قیمت 30 هزار ریال در نظر گرفته شده است.

برای استفاده از بسته های اینترنت همراه اول سرویس GPRS باید فعال باشد و اعتبار بسته ها نیز به دوره بعد انتقال نمی یابد.

همچنین در سیم کارت های اعتباری با خرید هر بسته مبلغ بسته از اعتبار مشترک کسر می شود و در سیم کارت های دائمی با خرید هر بسته مبلغ بسته در صورتحساب همان دوره منظور می شود.

گفتنی است بر اساس قیمت گران ترین بسته ( بسته شماره 3 ) مشترک می تواند به طور یک ماهه با قیمت 10 هزارتومان ( در هر دوره 20 هزارتومان) به طور نامحدود از اینترنت موبایل استفاده کند