کامپیوتر

دانشجویی

کامپیوتر

دانشجویی

Google Goggles چیه؟

ارتقای سرویس جست‌وجوی تصویری Google Goggles به دارندگان تلفن‌های هوشمند آندرویدی امکان می‌دهد با گرفتن تصویر از اطلاعات موجود به زبان‌های خارجی، ترجمه فوری از آن را دریافت کنند.

ایسنا، برنامه جست‌وجوی تصویری Google Goggles به روز شده تا دربردارنده امکانات جدیدی باشد که این برنامه را قادر می‌سازد واژه‌های یک زبان بیگانه را فورا شناخته و به زبان مورد نظر کاربر برگرداند. 
این غول جست‌وجو مدعی است که این اقدام پایان مشکلات گردشگران برای خواندن فهرست‌های غذای خارجی خواهد بود؛ 
این سرویس از تصاویری که با دوربین‌های کیفیت بالای موجود در بیش‌تر تلفن‌های هوشمند گرفته می‌شوند، برای ارایه نتایج جست‌وجوهای اینترنتی استفاده می‌کند. بنابراین کاربران می‌توانند با گرفتن عکس و کلیک برروی گزینه جست‌وجو اطلاعاتی در مورد موضوع موردنظرشان مشاهده کنند. 
اکنون کادر "منطقه مورد علاقه" این برنامه می‌تواند برای انتخاب متن، مورد استفاده قرار بگیرد و این برنامه سپس زبان متن را شناخته و برای ترجمه آن گزینه‌ای در اختیار کاربر قرار می‌دهد. گوگل می‌گوید این برنامه برای شناسایی زبان بیگانه مورد نظر، بهترین عملکرد را دارد. 

گزینه‌های ترجمه در حال حاضر از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و اسپانیایی پشتیبانی می‌کند و گویا گوگل قصد دارد این ویژگی شناسایی را به زبان‌های دیگری که برمبنای حروف لاتین و غیرلاتین هستند، گسترش دهد. 

این شرکت هم‌چنین می گوید نسخه جدید 1.1 گاگلز دارای پایگاه داده بزرگ‌تری برای شناسایی اشیا، رابط کاربری بهبودیافته و قابلیت انجام جست‌وجوهای تصویری با استفاده از تصاویر موجود در گالری تلفن برخوردار است. 

گاگلز و برنامه‌های معروف به "واقعیت افزوده" بخشی از برنامه‌های جدیدی هستند که هدف آن‌ها استفاده از اطلاعات گردآمده در دنیای واقعی برای افزودن آن‌ها به اطلاعات دیجیتالی و ارائه نتایج بر اساس مکان کاربر است؛ با این همه هنوز بیش‌تر این برنامه‌ها مورد استفاده متداول قرار نگرفته‌اند. 
این سرویس در سال 2009 راه‌اندازی شد و پیش از این به کاربران تلفن‌هایی که با سیستم عامل آندروید گوگل کار می‌کردند امکان می‌داد با استفاده از دوربین تلفن خود از اشیاء مورد نظر عکس بگیرند و این برنامه با مقایسه عناصر عکس با پایگاه داده تصاویرش، هنگامی که همتایی برای آن می‌یافت، نام آنچه را که کاربر در جست‌وجوی آن بود، اعلام کرده و فهرستی از نتایج مربوط را از طریق صفحات وب مرتبط و گزارش‌های خبری فراهم می‌کرد.
نظرات 1 + ارسال نظر
ظ پنج‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 09:39 ب.ظ http://psezar.mihanblog.com

سلام دوست خوبم
خوشحال میشم من رو لینک کنی......
بهم خبر بده تا من هم شما رو لینک کنم....

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد